Îndeplinește-ți visul de a trăi la munte, în mijlocul naturii.

PROIECTE IN DEZVOLTARE

PROIECTE IMOBILIARE

AFLATE ÎN DEZVOLTARE

Suntem bucuroși să împărtășim cu tine proiectele noastre imobiliare aflate în dezvoltare, care atestă angajamentul nostru față de calitate și design.

Fiecare proiect este o poveste de transformare, o călătorie de la viziune la realitate, în care creăm locuințe ce nu doar satisfac necesități, ci împlinesc dorințe. Ne mândrim cu fiecare apartament și casă de vânzare în Bușteni pe care le dezvoltăm, încorporând designul de ultimă oră și folosind materiale premium, pentru a oferi superlativul în design și confort.

PROIECT YAEL 13
DE LA 80.000 € (TVA INCLUS)
VALEA PRAHOVEI - BUŞTENI
PROIECT YAEL 14
DE LA 120.000 € (TVA INCLUS)
VALEA PRAHOVEI - BUŞTENI

Avantaje client

YAELE Invest Construct

Poziționare excelentă + _

Fiecare apartament sau casă de vânzare beneficiază de priveliști uimitoare către Masivul Bucegi și Munții Baiului. O oază de liniște și frumusețe montană așteaptă să fie a ta.

Design autentic și eleganță + _
Casele noastre îmbină armonios elementele tradiționale cu cele moderne, oferind o arhitectură atractivă, înglobată în peisajul montan înconjurător. Fiecare detaliu este gândit pentru a oferi maximul de confort și rafinament.
Calitate la superlativ + _
Locuințele sunt construite din materiale durabile de cea mai înaltă calitate, asigurându-te că vei avea un cămin ce rezistă testului timpului și își păstrează valoarea.
Facilități pentru confort + _
Toate casele dispun de numeroase dotări ce îmbină confortul cu funcționabilitatea (centrală termică, jacuzzi, spații de relaxare pentru cei mari și cei mici).
Investiție în viitor + _
Achiziția unei proprietăți oferite de noi nu este doar o simplă alegere, ci și o investiție pentru viitor. Proprietățile noastre, datorită calităților arhitecturale, a standardului ridicat de construcție și a locației, oferă potențial sigur de înflorire financiară.
Echipă de profesioniști + _
Te vom ghida în fiecare etapă a procesului de achiziție a locuințelor noastre, oferindu-ți soluții personalizate și sprijin profesionist

YAELE INVEST CONSTRUCT îți oferă oportunitatea de a locui în mijlocul frumuseții montane și al confortului autentic.

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe informații despre aceste apartamente de vânzare în Bușteni, Valea Prahovei sau noi oportunități de investiție într-o zonă cu potențial deosebit.
Îndeplinește-ți visul de a trăi la munte, în mijlocul naturii.