Îndeplinește-ți visul de a trăi la munte, în mijlocul naturii.

APARTAMENTE INVESTIȚIE

APARTAMENT  2 CAMERE  80 MP
125.000 E (TVA INCLUS)
VALEA PRAHOVEI - BUŞTENI
APARTAMENT  2 CAMERE  92 MP
125.000 E (TVA INCLUS)
VALEA PRAHOVEI - BUŞTENI
APARTAMENT  2 CAMERE  67 MP
110.000 E (TVA INCLUS)
VALEA PRAHOVEI - BUŞTENI
APARTAMENT  3 CAMERE  80 MP
125.000 E (TVA INCLUS)
VALEA PRAHOVEI - BUŞTENI
APARTAMENT  2 CAMERE  97 MP
105.000 euro ( tva inclus )
VALEA PRAHOVEI - BUŞTENI
APARTAMENT  2 CAMERE  74 MP
vandut
VALEA PRAHOVEI - BUŞTENI
APARTAMENT  2 CAMERE  78.1 MP
VANDUT
VALEA PRAHOVEI - BUŞTENI
APARTAMENT  3 CAMERE  105.6 MP
VANDUT
VALEA PRAHOVEI - BUŞTENI
APARTAMENT  2 CAMERE  65 MP
vandut
VALEA PRAHOVEI - BUŞTENI
APARTAMENT  2 CAMERE  88 MP
vandut
VALEA PRAHOVEI - BUŞTENI
APARTAMENT  2 CAMERE  92.5 MP
vandut
VALEA PRAHOVEI - BUŞTENI

APARTAMENTE DE VÂNZARE BUȘTENI

VALEA PRAHOVEI

Descoperă ultimele apartamente de vânzare în Bușteni, din cadrul proiectului imobiliar Yael Bellevue, creat special pentru iubitorii de natură și exclusivitate.

Imobilul este format din 2 tronsoane cu un total de 15 apartamente. Apartamentele din cadrul Tronsonului 1 s-au vândut deja încă din faza de proiect.

În Tronsonul 2, finalizat la începutul lunii august 2023, mai există încă două apartamente disponibile, așa că nu rata șansa de a-ți îndeplini visul și de a trăi în mijlocul naturii, la munte. 

Constructia este realizata din caramida Porotherm, planseele din beton armat, iar exteriorul este izolat termic cu polisitren de 10 cm si vata minerala. In interior, baia este complet utilata, incalzirea fiind asigurata de o centrala termica proprie Immergas.

Pardoselile sunt din parchet laminat de inalta calitate, iar baia este finisata cu faianta si gresie selectate cu atentie. Pentru un plus de comoditate, fiecare apartament de vanzare dispune de o boxa la nivelul demisolului cladirii.

Contacteaza-ne astazi pentru a afla mai multe informatii despre aceste apartamente de vanzare in Busteni, Valea Prahovei sau noi oportunitati de investitie intr-o zona cu potential deosebit.

Avantaje client

YAELE Invest Construct

Poziționare excelentă + _

Fiecare apartament sau casă de vânzare beneficiază de priveliști uimitoare către Masivul Bucegi și Munții Baiului. O oază de liniște și frumusețe montană așteaptă să fie a ta.

Design autentic și eleganță + _
Casele noastre îmbină armonios elementele tradiționale cu cele moderne, oferind o arhitectură atractivă, înglobată în peisajul montan înconjurător. Fiecare detaliu este gândit pentru a oferi maximul de confort și rafinament.
Calitate la superlativ + _
Locuințele sunt construite din materiale durabile de cea mai înaltă calitate, asigurându-te că vei avea un cămin ce rezistă testului timpului și își păstrează valoarea.
Facilități pentru confort + _
Toate casele dispun de numeroase dotări ce îmbină confortul cu funcționabilitatea (centrală termică, jacuzzi, spații de relaxare pentru cei mari și cei mici).
Investiție în viitor + _
Achiziția unei proprietăți oferite de noi nu este doar o simplă alegere, ci și o investiție pentru viitor. Proprietățile noastre, datorită calităților arhitecturale, a standardului ridicat de construcție și a locației, oferă potențial sigur de înflorire financiară.
Echipă de profesioniști + _
Te vom ghida în fiecare etapă a procesului de achiziție a locuințelor noastre, oferindu-ți soluții personalizate și sprijin profesionist

YAELE INVEST CONSTRUCT îți oferă oportunitatea de a locui în mijlocul frumuseții montane și al confortului autentic.

Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe informații despre aceste apartamente de vânzare în Bușteni, Valea Prahovei sau noi oportunități de investiție într-o zonă cu potențial deosebit.
Îndeplinește-ți visul de a trăi la munte, în mijlocul naturii.