Îndeplinește-ți visul de a trăi la munte, în mijlocul naturii.

Despre noi

GRUPUL DE FIRME YAELE

CONSTRUIREA DE IMOBILE EXCLUSIVISTE

Grupul de firme YAELE a fost înființat în anul 2013 pe Valea Superioară a Prahovei, în frumoasa stațiune montană Bușteni. Ne-am axat pe o nișă imobiliară cu potențial ridicat – construirea de case și imobile de apartamente exclusiviste, pentru investiții și agrement, aflate într-un peisaj pitoresc, la poalele Masivului Bucegi și a Munților Baiului.

De-a lungul anilor, am reușit să finalizăm și să livrăm cu succes 10 proiecte imobiliare remarcabile. Aceasta constituie o mărturie elocventă a orientării noastre către satisfacerea clienților, precum și o marcă a calității, profesionalismului și pasiunii noastre pentru locuințe confortabile la munte.

Datorită panoramei excepționale, cu masivele montane ce formează un impresionant fundal natural, proprietățile noastre reprezintă un refugiu plin de confort și relaxare. Acestea sunt destinate tuturor celor ce doresc să locuiască sau să investească într-o zonă liniștită, departe de agitația urbană, dar în apropierea unor puncte de interes turistic remarcabile.

YAELE Invest Construct este dezvoltatorul celui mai apreciat apart-hotel de pe Valea Prahovei, YAEL LUXURY APARTMENTS. Format din 4 clădiri, se remarcă prin arhitectura, designul interior, calitatea construcției și a serviciilor oferite, dovadă fiind calificativele excelente primite pe platformele de profil (Booking, Facebook, Google, TripAdvisor,).

CASE DE LUX

TRAIESTE IN ECHILIBRU CU NATURA

Bucură-te de case de lux, cu arhitectură adaptată peisajului montan înconjurător. Clădirile prezintă terase generoase din lemn masiv, cu priveliști montane de neuitat și ferestre ample, prin care te transpui în peisajul de vis.

Toate casele sunt dotate cu parchet din lemn natural, tâmplărie PVC, băi utilate, termoizolația întregii construcții este eficientă, oferind un grad ridicat de confort tot timpul anului.

Beneficiezi de un sanctuar de confort în mijlocul unui peisaj ce-ți taie răsuflarea. Casele noastre nu sunt doar locuințe, ci opere de artă arhitecturală care te invită să trăiești în echilibru cu natura.

YAELE Invest Construct îți oferă oportunitatea de a locui în mijlocul frumuseții montane și al confortului autentic.

Human in mind

Avantajele locuințelor oferite de YAELE Invest Construct

Poziționare excelentă + _

Fiecare apartament sau casă  beneficiază de o priveliste uimitoare către Masivul Bucegi și Munții Baiului. O oază de liniște și frumusețe montană așteaptă să fie a ta.

Design autentic și eleganță + _
Casele noastre îmbină armonios elementele tradiționale cu cele moderne, oferind o arhitectură atractivă, înglobată în peisajul montan înconjurător. Fiecare detaliu este gândit pentru a oferi maximul de confort și rafinament.
Calitate la superlativ + _
Locuințele sunt construite din materiale durabile de cea mai înaltă calitate, asigurându-te că vei avea un cămin ce rezistă testului timpului și își păstrează valoarea.
Facilități pentru confort + _
Toate casele dispun de numeroase dotări ce îmbină confortul cu funcționabilitatea (centrală termică, jacuzzi, spații de relaxare pentru cei mari și cei mici).
Investiție în viitor + _
Achiziția unei proprietăți oferite de noi nu este doar o simplă alegere, ci și o investiție pentru viitor. Proprietățile noastre, datorită calităților arhitecturale, a standardului ridicat de construcție și a locației, oferă potențial sigur de înflorire financiară.
Echipă de profesioniști + _
Te vom ghida în fiecare etapă a procesului de achiziție a locuințelor noastre, oferindu-ți soluții personalizate și sprijin profesionist
Contactează-ne astăzi pentru a afla mai multe informații despre aceste apartamente de vânzare în Bușteni, Valea Prahovei sau noi oportunități de investiție într-o zonă cu potențial deosebit.
Îndeplinește-ți visul de a trăi la munte, în mijlocul naturii.