Îndeplinește-ți visul de a trăi la munte, în mijlocul naturii.

PROIECTE FINALIZATE

PROIECTE IMOBILIARE

FINALIZATE & VÂNDUTE

Suntem bucuroși să împărtășim cu tine câteva dintre proiectele noastre imobiliare finalizate și deja vândute, care atestă angajamentul nostru față de calitate, design și satisfacția clienților pentru achizițiile făcute.

Fiecare proiect a fost o poveste de transformare, o călătorie de la viziune la realitate, în care am creat locuințe ce nu doar satisfac necesități, ci împlinesc dorințe. Ne mândrim cu fiecare apartament și casă de vânzare în Bușteni pe care le-am dezvoltat, încorporând designul de ultimă oră și folosind materiale premium, pentru a oferi superlativul în design și confort.

YAEL LUXURY APARTMENTS 1

BUSTENI

Imobilul prezintă o arhitectură montana cu terase și balcoane generoase din lemn masiv, placări cu piatra naturală și gresie de exterior în care se îmbină stilul modern cu eleganța și confortul de care ai nevoie.

Imobilul are o suprafață construită totală de 176 mp, fiind compus din 2 apartamente și 2 garsoniere, cu un regim de înălțime P+E.

YAEL LUXURY APARTMENTS 2

BUSTENI

Proiectarea clădirii a fost făcută după toate standardele în vigoare, structura de rezistență fiind din cadre de beton armat, iar zidăria din cărămidă. Termoizolația exterioară este realizată din polistiren expandat cu o grosime de 10 cm, în vederea asigurării protecției termice.

Format din 14 apartamente și 4 studiouri, complexul are o suprafață totală de 1450 mp, fiind înconjurat de spații verzi, zonă barbeque și sală de ședințe.

YAEL LUXURY APARTMENTS 3

BUSTENI

Cu o suprafață de 1350 mp, complexul este format din 12 apartamente cu balcoane generoase ce oferă cea mai spectaculoasă priveliște asupra masivului Bucegi, Munților Baiului și a Caraimanului. Beneficiază de cea mai nouă și modernă zonă SPA, loc de joacă pentru copii amenajat la interior și lift.

Imobilul este construit din cărămidă, cu planșee de beton armat, cu termoizolații la exterior din polistiren și vată minerală, apartamentele fiind utilate cu pardoseli din parchet, faianță și gresie în băi și în bucătării, centrale termice proprii și băi modern echipate.

YAEL LUXURY APARTMENTS 4

BUSTENI

Este situat în Bușteni, în zona Golfului Regal-Piatra Arsă, într-un cartier liniștit, cu acces facil din DN1, într-un complex rezidențial nou, format din 30 de apartamente, ce se încadrează în segmentul de lux .

Complexul rezidențial se întinde pe o suprafață de 1700 mp de teren, având spații verzi de relaxare, zonă de joacă amenajată pentru copii, foișoare și zonă barbeque.

YAEL BELLEVUE 1

BUSTENI

Yael Bellevue este destinația perfectă pentru iubitorii de natură, de rafinament și de exclusivitate. Format din 2 tronsoane, cu un total de 15 apartamente cu 2 camere, 2 apartamente cu 3 camere și o garsonieră, Yael Bellevue este situat în imediata apropiere a Castelului Cantacuzino.

Tronsonul 1 are un regim de înălțime de P+2E+M, fiind format din 6 apartamente cu două camere și o garsonieră. Acest imobil a fost un real succes, fiind vândut încă de la stadiul de proiect.

YAEL BELLEVUE 2

BUSTENI

Tronsonul 2 a fost finalizat la începutul lunii august 2023. Profită acum de oportunitatea limitată de a achiziționa apartamentul mult visat de la munte. Format din 7 apartamente cu două camere, 2 apartamente cu trei camere și 2 suite, imobilul are un regim de înălțime de D+P+2E+M și este dotat cu lift.

Imobilul este construit din cărămidă Porotherm, cu planșee din beton armat, termoizolații la exterior din polistiren de 10 cm și vată minerală, baie utilată, centrală termică proprie Immergas, pardoseli din parchet laminat, faianță și gresie în baie. Fiecare apartament beneficiază de boxă la demisolul clădirii.

Îndeplinește-ți visul de a trăi la munte, în mijlocul naturii.