Îndeplinește-ți visul de a trăi la munte, în mijlocul naturii.

Case de lux

CASE DE LUX BUȘTENI

VALEA PRAHOVEI

YAELE Invest Construct pune accentul pe calitate, atât în ceea ce privește produsele și serviciile pe care le oferă, cât și în relațiile de lungă durată ce le dezvoltă cu oamenii care aleg să investească în proiectele sale.

Cel de-al 11-lea proiect al nostru, de case de lux, continuă povestea celor 10 proiecte imobiliare încheiate cu succes, pe care le-am realizat împreună cu cei mai buni specialiști din domeniu.

YAELE Invest Construct se bucură să-ți prezinte proiectul de case de lux în Bușteni, Valea Prahovei, ce îmbină arhitectura montană cu eficiența elementelor moderniste și confortul funcțional.

GALERIE IMAGINI

Ce va ofera casele noastre?

Un tip deosebit de design arhitectural, cunoscut pentru forma sa distinctivă, conferită de acoperișul înclinat. Caracteristicile sale principale includ:

Formă geometrică + _

Prezintă o siluetă simplă, cu un acoperiș înclinat pe două părți (în două ape), ce se întâlnesc în vârful casei, alcătuind astfel o formă asemănătoare cu litera "A".

Acoperiș înclinat + _

Acoperișul înclinat pe ambele părți ale casei este o caracteristică distinctivă. Acesta nu numai că oferă un aspect unic, dar permite și scurgerea eficientă a apei pluviale și a zăpezii.

Spații deschise + _
În interiorul acestui tip de case oferite de noi, vei regăsi spații deschise și luminoase. Deoarece pereții sunt înclinați în exterior, există o senzație de înălțime și de spațiu.
Ferestre și terase ample + _
Acest tip de design permite utilizarea unor ferestre de dimensiuni mari, ce permit luminii naturale să intre în casă, oferind împreună cu terasele generoase priveliști spectaculoase către exterior.
Economie de spațiu + _

Forma casei este adesea folosită pentru cabane și case de vacanță datorită eficienței sale spațiale. Multiplele solicitari pentru acest tip de case au avut la baza atat ocuparea rezidentiala cat si cea in scop de vacanta

Casele noastre sunt apreciate pentru farmecul lor distinctiv și pentru faptul că oferă un cadru de trai unic.

YAELE Invest Construct îți oferă case  unice, care să reprezinte o extensie a stilului și a personalității tale. Fiecare casă este o combinație de măiestrie arhitecturală, confort și conexiune cu natura.

Proiectul nostru conține 100 case de lux în Bușteni Valea Prahovei, ce sunt si vor fi construite folosind doar materiale de calitate, rezistente în timp, pe cadre de lemn masiv, ce îndeplinesc cele mai înalte standarde de durabilitate.

Casa are o suprafață de aproximativ 105 mp construiți, precum și un teren de peste 200 mp. Beneficiezi astfel de funcționalitate și spațiu generos. Fiecare locuință este compusă din 2 dormitoare, living spațios, chicinetă și 2 băi. Printre dotări se numără materialele ceramice de clasă superioară, parchet laminat, tâmplărie PVC, băi utilate și centrală termică proprie.

Îți oferim un plan avantajos de achiziție și investiție pentru casele  oferite spre vânzare

YAELE Invest Construct nu îți oferă doar o casă, ci și un mod inovator și avantajos de a-ți îndeplini visul imobiliar. Noi dorim ca proprietățile pe care le oferim să fie accesibile clienților, oferindu-le soluții avantajoase. Iată cum funcționează planul nostru de achiziție:

Opțiunea 1
150.000 Euro – Proprietar instantaneu

Dacă dorești să devii proprietar fără amânare, poți alege să achiziționezi o casă de lux pe Valea Prahovei cu 150.000 Euro. Astfel, te vei bucura imediat de proprietatea ta și de frumusețea ei unică, în mijlocul unui peisaj de vis.

Descoperă libertatea și posibilitățile care vin odată cu o casă de vis.

Opțiunea 2
 150.000 EURO – Achizitie in vederea investitiei financiare

Ai posibilitatea sa primesti pentru investitia facuta o chirie anuala de 10.000 Euro , fara nici un efort din partea ta.

YAELE INVEST CONSTRUCT îți oferă oportunitatea de a locui în mijlocul frumuseții montane și al confortului autentic.

Îndeplinește-ți visul de a trăi la munte, în mijlocul naturii.